Annes Friskvård

 

Helande massage

En mjuk, avslappnande massage i kombination med Healing. Där du får möjlighet att landa i nuet, slappna av och bara vara en stund. Massagen utföres med olja och mjuka, långsamma drag över huden.

 

Bindvävsmassage

Vill du boka Bindvävsmassage?
Ring 0709-900630 så hittar vi en tid som passar oss båda.

 

Bindvävsmassage är en mjuk behandling som arbetar på djupet. Med drag över huden stimuleras blodcirkulation och lymfa samt det autonoma nervsystemet. Via det autonoma nervsystemet får man även en påverkan på de inre organen. 

Bindvävsförtätningar leder till försämrad cirkulation och försämrad rörelseförmåga med påföljande energibrist. Bindvävsmassagen hjälper till att lösa upp förtätningarna och ger ökad blodcirkulation, mer energi och rörlighet och mindre smärtkänsla.

Bindvävsmassagen används ofta vid ledproblem, fibromyalgi, ärrbildningar efter tex operationer, kramptillstånd och cirkulationsproblem i fötter och underben.

Bindvävsmassagen får kännas men aldrig göra ont!

 

Vanliga behandlingsreaktioner är att man blir trött och avslappnad, ibland kan man behöva vila efter behandlingen. Ofta behöver man gå på toaletten lite extra.

  

Svensk Klassisk Massage

Massage är ett utmärkt redskap att använda vid stelhet och värk, stress, överansträngning eller helt enkelt ett sätt att höja sitt välmående och sin livskvalitet. Massage kan förebygga och lindra muskelsmärta och stelhet, ge djup avslappning och vara välgörande för både kropp och själ. Den ökar blodcirkulation och ämnesomsättning i muskulaturen och kan bota och förebygga till exempel huvudvärk. 

Massage sänker stressnivån och ökar välbefinnandet eftersom den påverkar kroppens produktion av "lugn och ro" hormonet oxytocin och sänker nivån av stresshormonet kortisol. Massage lindrar också smärta då kroppens egen smärtlindring, endorfin, frigörs.

Inte minst kan den ge dig en stunds skön avkoppling! 

 

Jag är Diplomerad massageterapeut i Svensk Klassisk massage och Bindvävsmassage, samt Taktil Massage, utbildad på GGI, Göteborgs Gymnastiska Institut. 

 

 

 

Fotoalbum

diplom trigger
diplom massage