Annes Friskvård

 

Sommar och semestertider .....

Passa på och ta hand om dig själv 

Behandlingstider finns hela sommaren!

 

 Boka tid

Jag följer naturligtvis gällande riktlinjer avseende virusspridning, och städar noga som alltid! Är vi båda friska så är det bara välgörande att må bra i kropp och själ! Det höjer vårt välmående och därmed också vårt immunförsvar.....

 

Jag har fyllt på de bokningsbara tiderna, där du kan välja mellan Zonterapi, Healing, Massage eller varför inte en Kropp och Själ session? Mer info under respektive flik i  menyn. Hittar du ingen tid som passar så hör gärna av dig så trollar vi ihop något som funkar för oss båda   Jag tar även Actiway  och Friskvårdskuponger om du har friskvårdspengar att använda!

 

Välkommen 

Anne Disa 

 

Varmt välkommen till Annes Friskvård 

Zonterapi, Healing, Massage, Meditationer, Qigong och Workshops.

Kropp och själ sessioner

Din unika behandling skapas i mötet mellan oss.

Fysiska terapier såsom zonterapi, massage och healing blandas med coachande samtal, andning, rörelse och övningar i närvaro. Vi skapar tillsammans förutsättningar för dig att lämna t e x värk och stress bakom dig och landa i dig själv. Att Bara Vara

Anne Disa

Anne Disa på HB
rum AF
entre AF
zonstavar

 

"Det bubblar av skratt i magen"

Zonterapikund under behandling ...

 

Youtube  

Länk till min youtube kanal där jag lägger ut meditationer, reflektioner och kärlek 
Prenumerera gärna och dela om du har någon i din närhet som kan må bra av att lyssna.

 

D1960E46-C331-4C13-92E3-7C303C90C6D7

 Vilken fantastisk mässa det blev! Många härliga möten med nya och gamla kunder ❤️ härlig energi och mycket skratt och glädje och mycket prat!

"Som ny på 20 minuter" uttryckte en kund sig efter en prova på behandling med Zonterapi och det känns verkligen magiskt att få vara en del av det. Så mycket tacksamhet i mitt hjärta för Er fina människor som jag får möta! 

Besökare idag: 1
Denna månad: 51
Totalt: 4234